A gazdák az erőgépek beszerzésére költötték a legtöbbet
2020. június 02. 06:08
Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét hétfőn. Az eseményen Nagy István agrárminiszter elmondta, a beruházás jelentőségét jelzi, hogy tavaly a mezőgazdasági beruházásokon belül a gazdák az erőgépek beszerzésére költötték a legtöbbet.
Ez a hét volt a jégkármérséklő-rendszer történetének legnehezebb időszaka
2020. május 29. 18:34
A jégkármérséklő-rendszer védekezési szezonjában további új információkat, elemzéseket szolgáltat a NAK. Az időjárási helyzettől függően különböző, eddig nem alkalmazott szempontok szerint utólagos elemzéseket is készítünk a zivataros napokról. Ezúttal a május 21. és 27. közötti időszakot mutatjuk be a generátorok bekapcsolása és a meteorológiai helyzet szempontjából.
Van B-terv: a kamara is segíti az idénymunkát igénylőket
2020. május 28. 16:47
A „KELL EGY B TERV” mozgalom közvetítésével egymásra találhatnak a munkájukat vesztett emberek és a munkaerőhiánnyal küzdő vállalkozások. A  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara segítette ezt a kezdeményezést: mezőgazdasági idénymunkát igénylő tagjait figyelmét hívta fel erre a lehetőségre.
Megtorpant az agrárgéplízing-piac is
2020. május 25. 18:25
Az évek óta tempós növekedésben lévő magyarországi lízingpiac – közte az agrárgépeké is – az első negyedévben a koronavírus-járvány miatt megtorpant - közölte a Magyar Lízingszövetség.
Magyarországot elkerülte a komoly jégverés
2020. május 22. 16:30
A jégkármérséklő-rendszer védekezési szezonjában további új információkat, elemzéseket szolgáltat a NAK. Az időjárási helyzettől függően különböző, eddig nem alkalmazott szempontok szerint utólagos elemzéseket is készítünk a zivataros napokról. Ezúttal a május 5-20. közötti időszakot mutatjuk be a generátorok bekapcsolása és a meteorológiai helyzet szempontjából.
Megtartják az idei debreceni Farmer Expót
2020. május 22. 07:14
Nem marad el az idei Farmer Expó, a szervezők háromszáz kiállítót és harmincezer látogatót várnak augusztus 18-21. között a Debreceni Egyetem (DE) Böszörményi úti campusára – közölte Vaszkó László vásárigazgató.

A Növényvédelmi Portál cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk Elfogadom