Növénytermesztési központot adtak át
2020. szeptember 22. 15:54
Átadták a Claessens cégcsoport érdekeltségébe tartozó Csicsó Pig Kft. félmilliárd forintból megépített növénytermesztési központját Somogycsicsón. Nagy István agrárminiszter az eseményen hangsúlyozta, hogy minden nehéz gazdasági helyzetben a beruházás, a tervszerű fejlesztés jelenthet megoldást.
A tavaszi időjárás miatt drágák a gyümölcsök
2020. szeptember 19. 15:43
A katasztrofális tavaszi időjárás miatt drágultak a gyümölcsök tavalyhoz képest - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kertészeti és beszállítóipari osztályának elnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.
Ezen a héten nem volt szükség a generátorokra
2020. szeptember 18. 11:26
A jégkármérséklő-rendszer védekezési szezonjában további új információkat, elemzéseket szolgáltat a NAK. Az időjárási helyzettől függően különböző, eddig nem alkalmazott szempontok szerint utólagos elemzéseket is készítünk a zivataros napokról. Ezúttal a szeptember 10. és 16. közötti időszakot mutatjuk be a talajgenerátorok bekapcsolása és a meteorológiai helyzet szempontjából.
A Földművesek Napját ünnepelték Ócsán
2020. szeptember 14. 08:41
Az agrárium mind dinamikusabb technikai, technológiai fejlődése ellenére a mezőgazdaságot ma is hasonló kihívások foglalkoztatják, mint Nagyatádi Szabó István  idejében – fogalmazott Feldman Zsolt, a IV. Földművesek Napja ünnepi rendezvényen szeptember 12-én, Ócsán.
Jégesőmentes hét volt
2020. szeptember 11. 10:22
A jégkármérséklő rendszer védekezési szezonjában további új információkat, elemzéseket szolgáltat a NAK. Az időjárási helyzettől függően különböző, eddig nem alkalmazott szempontok szerint utólagos elemzéseket is készítünk a zivataros napokról. Ezúttal az szeptember 3. és 9. közötti időszakot mutatjuk be a talajgenerátorok bekapcsolása és a meteorológiai helyzet szempontjából.
Megnyílt a 33. Bábolnai Gazdanapok
2020. szeptember 10. 16:40
Megnyílt a 33. Bábolnai Gazdanapok, amely az egyetlen olyan nagy mezőgazdasági szakvásár a koronavírus-járvány miatt, ahol az agrárium az elvárt szakmai presztízsnek megfelelően mutatkozhat be. A NAK standját is megéri itt felkeresni!

A Növényvédelmi Portál cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk Elfogadom