Kombájnra érett a napraforgó
2018. augusztus 30. 13:39
A napraforgó- és szójafajták közötti eligazodásban segítették a NAK és a NÉBIH szakemberei a gazdálkodókat Székkutason. Mindkét kultúra esetében bőséges a választék.
Újabb sikeres egyeztetések az almafelvásárlásról
2018. augusztus 29. 21:33
Két újabb feldolgozóval állapodtak meg a gazdák az ipari alma felvásárlási áráról – közölte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége.
A talaj megfelelő védelme elengedhetetlen
2018. augusztus 29. 11:00
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ,,NAKAdémia – Humusz, a termőföld lelke” című talajtani rendezvénysorozata 2018. augusztus 21-én Jászberényben, augusztus 23-án Mezőfalván várta az érdeklődőket.
Nőtt a mezőgazdasági gépek forgalma
2018. augusztus 29. 09:30
Tízszázalékos bővülést mért az Agrárgazdasági Kutató Intézet az idei első féléves mezőgép-forgalomban. Egyértelműen látszik a gépbeszerzési támogatások hatása mellett az önellátásra törekvés is.
Többezres tömeg a szabolcsi gazdademonstráción
2018. augusztus 28. 15:15
A termelők határozott kiállásának köszönhetően az egyik legnagyobb európai almafeldolgozó kedd reggelre már 20 Ft-ot kínált a szabolcsi almatermesztőknek - közölte a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége.
Kedvező lehet a napraforgó-hozam
2018. augusztus 28. 14:05
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága (NÉBIH-NKI) közös napraforgó és szója fajtabemutató rendezvényt tartott a Csongrád megyei Székkutas növényfajta-kísérleti állomásán.

A Növényvédelmi Portál cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk Elfogadom