Az idei Construmán külön kiállítás szól a kertészeti ágazatról

Megjelent: 2018. április 05. 20:03
Az idei Construma kiállításon az AMC a Construma Kerttel, a dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásárral lesz jelen.

 

Idén április 11-15. között rendezik meg a 37. Construma építőipari szakkiállítást Budapesten a Hungexpo vásárközpontban. A rendezvényen csaknem 600 kiállító, 44 ezer négyzetméteren, 5 pavilonban várja az érdeklődőket – mondta Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója az esemény felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy 18 országból 85 külföldi kiállító is bemutatkozik a rendezvényen, amelynek az első három napja elsősorban a szakma képviselőinek, a hétvége pedig a nagyközönségnek szól.

Daróczi László, az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a kiállításon az AMC a Construma Kerttel, a dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásárral lesz jelen. Hozzáfűzte, hogy az AMC nagy hangsúlyt helyez a kertészetre, amely a magyar agrárium leginkább munkaerő-igényes területe, több 10 ezer embernek biztosítja a megélhetését. Szilvási Krisztina, a Hungexpo Zrt. kiállítás-igazgatója ismertette, hogy a Construma ad otthont a fiatal magyar kertészek szakmai versenyének is.


(MTI)

A Növényvédelmi Portál cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk Elfogadom