Ki lesz a 2019-es év agrárembere?

Megjelent: 2020. január 14. 11:02
Az idén hatodik alkalommal adják át az év agrárembere díjat, amelyre az elmúlt években összesen több mint 500 embert jelöltek.


Mátrai Zoltán Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy a díjra bárki jelölhetett bárkit tavaly szeptember és november közepe között, a zsűri interjúk után december elején választotta ki közülük a harminc – kategóriánként három – döntőst. A jelöltek nemcsak a szakmájukban jeleskednek, hanem társadalmi szerepvállalásban is részt vesznek például azáltal, hogy alapítványokat támogatnak, gyerekeket nyaraltatnak és javítják a környezetükben élők életét. A döntős jelöltekre 2020. január 20-ig lehet szavazni, a díjakat február 8-án egy gálaest keretében adják át.

További részletek itt.


(MTI)

A Növényvédelmi Portál cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk Elfogadom