Online kiadvány az AGROmashEXPO, AgrárgépShow várható újdonságairól

Megjelent: 2017. december 22. 10:48
A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, melyet 2018-ban január 24-27. között rendeznek meg. Az Agro Napló szerkesztősége a kiállítás újdonságaira fókuszáló online szakmai magazin állított össze.

 

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow az az ágazat pihenő idejében mutatja be az újdonságokat, a legújabb trendeket a gazdálkodóknak. 2018. január 24-27. között több mint 300 kiállító várja az agráripari szakembereket 40 ezer négyzetméteren felsorakoztatott kínálatukkal a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.

A rendezvényre az Agro Napló szerkesztősége szakmai magazin állított össze az újdonságokra fókuszálva azzal a céllal, hogy időben, hitelesen, áttekinthetően, valamint a nóvumokra fogékony célközönség igényeinek megfelelő tájékoztatást adjon.

Az online lapozható kiadvány a mezőgazdasági cégek és szerkesztőink közös munkájának eredménye, az üzenetek fókuszában a digitalizáció, a hatékonyság és az üzemeltetési költségek csökkentése áll. A kiadvány terjesztésében az Agro Napló partnere többek között a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is.

A szakmai magazin a linkre kattintva érhető el.

A Növényvédelmi Portál cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk Elfogadom